Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطبین الف درباره گزارشی با عنوان ««دشداشه» عربی و «کیپا»ی عبری؛ چرا «بنت» به امارات رفت؟!» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*تبعیض نژادی و کودک کشی یک نمونه اپارتاید است که اسرائیل انجام می دهد.

*بسیار خوب بروند در همان جایی که ادعای هولوکاست شده زمین به انها بدهند تا آرامش و صلح ایجاد شود وگرنه با دزدی صلحی در کار نخواهد بود

*در تاریخ 70 ساله کشور جعلی اسرائیل بیش از 70 جنگ با کشورهای همسایه دیده می شود رژیم صهیونیستی عامل اصلی خشونت و ناامنی و جنگ افروزی در منطقه است و باید نابود بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*پیروان ادیان الهی با هم احساس قرابت و دوستی دارند اما صهیونیزم نه دین الهی است و نه بویی از انسانیت برده که دوستیش سبب صلح شود

*بن زاید و بن سلمان دیکتاتورهایی هستن که دست شون به خون مردم یمن اغشته است.

***

مطلبی با عنوان «‌ماجرای گوهر عشقی و ننگ دیگری به رنگ فتنه» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*به جای این نوشتار، یک تحقیق صورت می دادید که چرا ستار بهشتی جانش را از دست داد.

*چرا از خانم گوهر عشقی در مورداتفاقی که افتاده پرسش نکردید؟

*اطمینان دارم اگه خود این خانم هم بیاید وبگوید من خودم زمین خوردم دشمن لجوج میگه.یا چیز خورش کردن یاوادارش کردن بگه.

*ایشون یک مادر سالمند داغدیده هستند.می فهمید؟ هر سه این واژه در فرهنگ ایرانی حرمت دارد.لطفا در مورد ایشان با احترام صحبت کنید.

*(پاسخ به کامنت بالا)ایشون به مادر داغدیده سالمند هست تا اینجا احترامش واجب اما ایشون به بازیچه دست امثال مسیح و ... است که این قسمتش هیچ احترامی براش نمیاره

*مگه همه اینایی که الان اظهار نظر کردن نمی‌گفتن بخاطر اشتباه باید عذرخواهی کرد، خب الان بخاطر این اشتباه عجیبی که انجام دادن عذرخواهی کنن ما یاد بگیریم!!

***

مخاطبین الف درباره یادداشتی با عنوان «ماجرای عدم تائید صلاحیت علی لاریجانی تا کی ادامه دارد؟!» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*تا زمانی که شورای نگهبان اعلام کند جواب استعلامات خود را از کجا و توسط چه کسانی دریافت کرده است

*تایید هم می شد به اندازه همتی رای می آورد. اصلاح طلبان با دولت روحانی برای همیشه از چشم مردم افتادند، علی لاریجانی که حتی اصلاح طلب درست و حسابی هم نبود ...

*بحث رای آوری لاریجانی نیست بلکه بحث احقاق حق مطرحه

*بالاخره باید مشخص شود چرا یک شخصیت موجه و مورد اعتماد نظام حذف شده؟

*همین که به خاطر لاریجانی این همه جنجال به راه افتاده بیانگر نوعی تبعیض است. چرا وقتی در مجلس ششم آن همه نماینده رد صلاحیت شدند اعتراضی نشد؟ صدا و سیمای لاریجانی در آن زمان چه برخوردی با نمایندگان معترض کرد؟ مگر خون ایشان از دیگران قرمزتر است که به خاطر ایشان صدای همه بلند است؟ اگر بنا باشد در آینده لاریجانی تایید و سایرین رد شوند در بر همان پاشنه می چرخد. هر چند اگر همگان امکان حضور در انتخابات داشته باشند امثال لاریجانی شاید هیچ گاه نتوانند نماینده مجلس شود چه برسد به رییس مجلس.

*احمدی نژاد هم خیلی تلاش کرد تا یه همچین نامه را از شورای نگهبان بگیرد مبنی بر دلایل رد صلاحیت خودش ولی ندادند، این استناد قانونی که میگید فقط برای لاریجانی هست؟؟؟

*شورای نگهبان بهتر است بپذیرد که شفافیت تصمیماتش هم به نفع خودش است و هم کشور.

*این قصه عدم احراز صلاحیت ها ادامه دار خواهد بود، تا زمانی که معیارهای شورای نگهبان شفاف و قابل اندازه گیری شود.

*اگر لاریجانی همینطور که شروع کرده ادامه دهد شورای نگهبان مجبور میشود این رویه بی منطق رد صلاحیت ها را خاتمه دهد اگر مرحوم هاشمی هم به جای شکایت به خدا این رویه را در پیش میگرفت زودتر به این بی قانونی خاتمه داده میشد

*تا زمانیکه شورای نگهبان دلایل محکم و قانع کننده ارائه ندهد باید آقای لاریجانی برای احقاق حق خودش پافشاری کند . در قیاس با نامزدهایی مثل همتی و زاکانی و علیزاده و ... قطعا آقای لاریجانی دارای وزن و بیشتر و سابقه بیشتر سیاسی بوده است . باید شورای نگهبان حتما دلایل قانع کننده ارئه بدهد .

*خیلی افراد توسط شورای نگهبان ظرف این چند سال رد صلاحیت شدند و شما و خانواده در قدرت دفاع بودید چرا دفاع نکردید!؟ شما هم مثل بقیه

*بنده متن اظهارات آقای دکتر لاریجانی را به دقت خواندم، واقعاً دلایل رد صلاحیت ایشان با هیچ مبنای منطقی و حقوقی سازگار نمی باشد

***

یادداشتی با عنوان «لطفا امنیت را دیگر خصوصی نکنید!» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*لابد یک ماه حقوق نگهبانا عقب بیوفته شخصا میخوان دست به کار شن برای احقاق حقشون :)

*بطور کل دولت محترم جدید دوست دارند همه ی مخارجشان را به جیب مردم متصل کنند..خوب اگر اینطور است دیگر مالیات بر حقوق های کارمندان چه جایگاهی می تواند داشته باشد...

*تامین امنیت وظیفه دولت است و من نباید برای تامین امنیتم پول بدم . پس پول نفت و معادن و مالیات توی این مملکت چی میشه ؟!!

*یواش یواش تمام کارها به مردم واگذار می شوند! کدام کارها؟ کارهای هزینه بر، خطرناک... البته قدرت و ثروت در این لیست قرار ندارند.

*هرجایی که باید دولت ها خدمات بدند میگن نئولیبرالیسم خوبه و خدمات صفره ولی هرجایی که مردم باید راحت زندگی کنند در تمام شئون دخالت میکنن و دخالت ۱۰۰ درصده

*اینجوری همه چیز برای قشر مرفه جامعه میشه نگهبان خصوصی هم اضافه شد

*پول ندارند میخواهند از مسئولیتهاشون شانه خالی کنند

*از ملت مالیات میگیرن که امنیت جامعه رو تامین کنن ، حالا میگن پول بدین تا امنیت محله خودتون رو تامین کنید، این قضیه دو سر سود برای دولت و نیروی انتظامی هستش . اولا دوباره یه درآمد دیگه برای نیروی انتظامیه دوما با این نیرو ها آمار شهروندان ها رو راحت میگیرن و اطلاعاتشون رو دقیق تر میکنن

*ول کنید تو رو به خدا همینجوری توی تهران جای پارک پیدا نمیکنیم این نگهبانا رو که میذارن کلا دیگه کوچه های بن بست رو ممنوع الورود میکنند و زنجیر میبندن سر خیابونا . به جا یکم کردن مشکلات دارید مشکلات رو بیشترش هم میکنید

*آن امنیتی که ازش دم میزدید ، کجاست ؟ ایجاد امنیت یک امر شخصی نیست که به توان آن را خصوصی نمود ، و هزینه آن را از مردم گرفت ! مردم با پرداخت مالیات هزینه امنیت را پرداخت می کنند !

***

یادداشتی با عنوان «چرا خانم مرکل خانه شخصی ندارد؟‎» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*در ایران اگر مسئولی ساده زیست باشد خود این مردم مسخره اش میکنندو بهش میگن ریاکار و ... یادمون نرفته همین مردمی که الان به به و چه چه میکنند پراید سوار شدن جلیلی یا سمند سوار شدن رئیسی رو مسخره میکردن و انواع تهمت های ریاکاری و ... رو نثار این افراد میکردن لیاقتمون مسئولین پورشه سواری است که با زندگی اشرافی خودشون نمک روی زخم مردم بپاشن و هیچ کاری هم برای مردم نکنن

*ایشون عملکردش و رشد آلمان در دوره صدر اعظمی ش مشخص ه حالا کنارش هم ساده زیست باشه یه مورد مثبت ه براش.

*چه فرقی میکنه ایشون خانه شخصی داره یا نداره مهم اینه که خانم مرکل فردای پایان مسئولیت کسی به ایشان تهمت ها و انگها و اتهامها نخواهد زد ! مهم اینه که ملت المان به مدت 16 سال به ایشان اعتماد کردند و به او رای دادند مهم اینه که کشور المان امروز یکی از قطب های بی چون و چرای اقتصاد و سیاست و ورزش در دنیاست ...

*اصلا غیر ممکن است یک مقام عالی رتبه در آلمان دغدغه ی خانه دارشدن داشته باشد چه برسد به عالی ترین مقام دولتی. حقوق صدر اعظم آلمان (هر کسی که چنین مقامی را داشته باشد) در حال حاضر طبق گزارش پایگاههای خبری مانند سی ان بی سی حدود ۳۷۰ هزار دلار در سال است. برخی سایتهای مجموع دارایی های آنگلا مرکل را بیش از ده میلیون یورو تخمین میزنند.

*صدراعظم آلمان ماهی 25 هزار یورو حقوق میگیرد یعنی سالی 300 هزار یورو در آمد دارد، درآمدهای جانبی جای خودش و این درآمد بسیار بالایی حتی در آلمان است.

***

خبری با عنوان «دیوان عالی کشور سیف و عراقچی را مجرم ندانست/متهمان مجریان سیاست های کلان ارزی بوده اند» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*یعنی دادگاه اول این موضوع نمیدونست که رای به تخلف این افراد داده بود؟ که شما ان ها را تبرئه کردید!!

*یک سیاسی بازی بود که تمام شد. وگرنه عراقچی کاری را انجام داد که دهه های گذشته هم بانک مرکزی انجام میداد.

*از اول هم معلوم بود که حکم بدوی، غیرکارشناسی، غیرمنصفانه و کاملاً سیاسی هست!

*فقط می‌خواستن آبروی سیف و عراقچی رو ببرن؛ که بردن! والسلام!

*خب چه کسی باید محاکمه بشه؟

*(پاسخ به کامنت بالا)شخص رئیس جمهور که دستور داده

*خب اگه کسی مجری سیاست ارزی باشه و این وسط... بازم مجرم نمیشه؟

*یعنی دادگاه، اینهمه مستندات را نادیده گرفته؟

*پس در این ماجرا کسی و یا جریانی مقصر بوده / اورا معرفی و محاکمه کنید

 

منبع: الف

کلیدواژه: شورای نگهبان رد صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری گفت: بر اساس طرح مذکور، تنها حساب غیرتجاری ۵ دهم درصد از کل جمعیت کشور که بالاترین تراکنش‌ها را داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده 8 این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است. 

مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

 

وی افزود: با توجه به اینکه ماده 8 از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده 8 یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است. 

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند. 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها 5 دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود. 

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را 85 میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری 42 هزار و 500 نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار  می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • طحان‌نظیف: لایحه دوفوریتی تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تائید شد
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان